Impresii

Practica gendai reiki este cea mai moderna si eficienta metoda de evolutie si tratament.
Ca sa folosim doua vorbe intelepte din popor, daca ai vreun necaz ”te iei cu mainile de cap” si ”iti iei durerea cu mana”.
Acum ca metoda exista trebuie doar sa dorim cu adevarat sa fim mai sanatosi, mai fericiti.
De cand practic am inceput sa inteleg si alte cai,cum ar fi cea ortodoxa.
Pana la urma ce e autentic trebuie sa mearga in acelasi punct, fie stiinta sau religie.

Mihai, 45 ani


În vara lui 2014 am pictat un perete la o ceainărie. După discuția preliminară cu clienții am căzut cu trotineta și m-am lovit destul de rău mai ales la măini, în palme. Am aflat de Irina de la un prieten și a doua zi după impact am stabilit o ședință de terapie. Am mers zilnic timp de două săptămâni la tratamentul reiki. După 5  zile, rănile din palme făcuseră coajă și celelalte lovituri nu mai dureau. După 2 săptămâni eram la pictat pe schele. Palmele s-au vindecat foarte bine și repede, la timp pentru a mă apuca de treabă.

Oana, 27 ani


  Efecte simtite in fizic in timpul terapiei Reiki:

• Zona ficatului – lacrimari aproape instantanee, la cateva secunde dupa ce se incepe lucrul pe acest organ; partea dreapta are cu totul alta stare decat cea stanga; simt o puternica amortire a piciorului care pleca de la sold pana la varful degetelor. Simt un dezechilibru puternic intre partea stanga si cea dreapta. Am tedinta sa ma intorc pe stanga pentru a ma reechilibra.

• Zona capului – senzatie de somnolenta, furicaturi in tot corpul (valuri de furnicaturi din cap pana in talpi, uneori chiar senzatie de curent electric sau doar furnicaturi locale)

• Zonele stomac-splina – curgeri de energie ca un val puternic, insotite de furnicaturi mai ales in picioare si caldura puternica in talpi.

• La nivelul coloanei simt senzatia de caldura sau fierbinte unde se atinge cu palmele, urmata uneori de senzatii de cald si frig, sau frison in tot corpul.

• Cand se trec mainile de-a lungul coloanei simt ca o coloana de aer rece care trece prin sira spinarii.

• Pe genunchi simt o caldura puternica cand se tine mana acolo, la fel si pe rinichi.

In afara terapiei am incercat sa intru acasa in starea de relaxare si am observat ca imi este mult mai usor acum. Memebrele devin grele foarte repede si mintea „incetineste” fara mari eforturi. Relaxarea apare mult mai repede, intr-un minut sau doua.

Horatiu D, 44 ani


Trebuie sa spun ca reiki a adus viata in viata mea. Cum? Starile de frica si panica nejustificate s-au estompat si au disparut odata cu inceperea terapiei si apoi initierea in gr. 1. In sfarsit pot sta si singura in casa, fara frica. Inca de la prima sedinta de terapie am simtit starea de cald si relaxare. Apoi am adormit. Fara pastile. Minune pentru mine. Dar da… am scapat de insomnie. Apoi au urmat senzatii de frig si frica. Dar Irina m-a incurajat sa merg mai departe si sa continui terapia. Rinichii ma frigeau si dureau in acelasi timp. Stomacul chioraia, ficatul frigea si ardea uneori iar apoi ma apucau stari de furie. Nu a fost usor. Dar acum, bazinul si rinichii nu mai dor, gastrita s-a ameliorat simtitor, sunt din nou vesela si optimista. Practic reiki in fiecare zi si multumesc ca sunt in Viata cu adevarat.

Ana D, 35 ani


As putea scrie multe despre ce inseamna Reiki pentru mine. Prin initierea in Gendai am fost acordat la o energie foarte puternica pe are am simtit-o imediat. Am inteles, de fapt, ca Sursa este unica, indiferent de numele pe care i-l dam sau de religia in care ne-am nascut.
In practica martiala interna (Taijiquan, Qigong, Yiquan), Reiki curge si se amplifica fara ca eu sa imi propun macar asa ceva. E suficient ca postura corpului sa fie corecta si mintea relaxata. Intentia misca energia. Am ajuns la o mai mare constientiare a propriului corp in urma autotratamentului, dar si a starilor celor apropiati. Ma pot conecta cu usurinta la un anumit loc si ii pot simti vibratia, etc.
Insa cel mai important lucru este ca Reiki imi da incredere in mine si ma calauzeste ca o prezenta invizibila in fiecare clipa. In orice lucru exista ceva de invatat si Marea Lumina este sursa a tot ce se manifesta ca dualitate. Reiki ma duce dincolo de dualitate, in unitate.
Multumesc instructorilor mei, precum si tuturor colegilor de la grup, atat celor vizibili cat si celor din alte planuri…
Namaste !

Sebi

FacebookGoogle+Google GmailViberYahoo MailWhatsAppLinkedIn