Cursuri si terapii

 

Cursuri Gendai Reiki Ho, gradul 1:03-05 august 2018

12-15 iunie 2018

27-28 ianuarie 2018 – Brasov

octombrie 2017

08-09 aprilie 2017

11-12 februarie 2017

05-06 noiembrie 2016

26-27 martie 2016

09-10 aprilie 2016

07-08 mai 2016

Cursuri Gendai Reiki Ho, gradul 2:26-27 mai 2018 – Brasov

18-19 februarie 2017

22-23 aprilie 2016

21-22 mai 2016

 

GRUPURI de practica Gendai Reiki 

GRUP  practica pentru gr 1 – in fiecare sambata de la orele 12:00 – 15:00

GRUP practica pentru gr 2 – in fiecare joi de la orele 19:00 – 22:00

GRUP practica in BRASOV – din doua in doua saptamani, vineri de la 18:30 – 21:30

 

CURSURI de gr 1 sau  gr 2, in sistemul Gendai Reiki Ho

Au loc o data la doua luni, in functie de numarul de cereri.

Pentru mai multe informatii, va rog contactati-ma la adresa de email sau la nr. de telefon (vezi contact)

 

TERAPII

Se desfasoara dupa o discutie prealabila la telefon si o prima intalnire fata in fata. Va rog sa ma contactati la adresa de email sau la nr. de telefon (vezi contact)

FacebookGoogle+Google GmailViberYahoo MailWhatsAppLinkedIn

4 thoughts on “Cursuri si terapii

 1. Cautand pe internetul in limba romana iata ca am gasit pe pagina dumeavoastra.
  Trebuie sa apreciez ca sunt placut surprins
  de calitatea articolelor de pe aceasta pagina si va urez cat mai mult succes!

 2. In timpul terapiei Reiki se instaleaza o stare de calm si liniste. Corpul se incalzeste, muschii se relaxeaza, mintea tace. Uneori simt furnicaturi sau intepaturi, zone care frig sau dor. Blocajele dau senzatiile tari – de la durere, usturime, fierbinteala, frig si intepaturi pana la o eliberare si curgere a energiei. In starea de relaxare simt energia curgand prin meridiane, pana in talpi (de obicei le simt foarte calde, energia curge si le activeaza).
  Astazi am simtit un discomfort in zona incheieturii piciorului, pe meridianul stomacului si al splinei. O durere usoara curgea prin interior, pe firul energetic pana spre genunchi, iar acolo pulsa usor sau mai dureros, apoi cobora spre talpi ca un val fierbinte. Fiecare senzatie de discomfort, durere sau doar furnicaturi atinge un apogeu dupa care am impresia ca energia izbucneste si se raspandeste cu putere in corp (senzatia ca se ridica fiecare fir de par de pe corp-ca o briza rece si binevenita). Organele s-au miscat cate putin, corpul a tresarit si zvacnit pentru a se armoniza. Unele miscari sunt surprinzatoare – capul se trage cu putere iar gatul trosneste acolo unde nu stiam ca e atat de tensionat, membrele zvacnesc din incheieturi si articulatiile pocnesc – insa toate fac parte din vindecare, fiind urmate de obicei de descarcari emotionale. Poate fi ras, plans, sporovait, amintirea unor evenimente sau secvente de mult uitate.
  Dupa o sedinta in care Irina a lucrat pe emotional, zona stomacului, am experimentat o senzatie de frig atat de intensa, insotita de tremurat, incat dupa am baut un ceai tocmai fiert si nu-i simteam caldura. Bineinteles, a trecut dupa ce m-am pus in miscare si incet incet mi-am reluat activitatea din acea zi, insa manifestarea a aratat un blocaj mai serios in emotional – frica, invinovatire, poate resentimente si furie. Cand lucreaza la nivelul capului ma relaxez sau atipesc. Mainile pe tample sau frunte si ceafa emana o caldura familiara, o stare de bine parca stiuta dinainte de cuvinte.
  Meditatiile din timpul grupului sau doar cele ghidate imi cresc vibratia si expandeaza felul in care simt (pe mine si pe cei din jur). E drept ca singura nu ating aceleasi stari de liniste la fel de repede, insa prin practica atentia ramane in interior, iar lumea si faptele devin relative, nu imperative.

 3. Buna seara, as dori sa iau legatura cu d na Magda Balanescu.M ati putea ajuta cu o adresa de mail sau un nr de tel ?
  Ms mult si numai bine va doresc !
  Cu stima,
  AArdeleanu

  • Buna ziua!
   Imi pare rau dar nu cunosc actualul numar de telefon al dnei Magda Balanescu.
   Fie ca energia Reiki sa va indrume sa gasiti pasii catre dansa.
   Gassho!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*