Skip to content

Despre protectie

In cadrul interviului luat de maestra Pamela Miles lui Hyakuten Inamoto sensei si lui Hiroshi Doi sensei, la intrebarea legata de cum putem sa ne protejam in practica si terapia reiki, acestia au raspuns:

“HI/HD: Nu este nevoie de vreo protecție atâta timp cât rezonăm cu energia Universului, nu există o energie de care să ne protejăm, suntem protejați; ideea este că trebuie să fim în rezonanță cu energia Universului.

Când practicăm vindecarea Reiki, înseamnă că suntem una cu Universul, și nu există dualitate, nu este nici bine, nici rău. Deci, atâta timp cât rezonăm cu Universul, nu este ceva opus, ca binele sau răul. Totul e bine, nu trebuie să ne îngrijorăm în privința protecției personale atunci când oferim vindecare Reiki. Aceasta este înțelegerea noastră: nu este nevoie de protecție.”

 

Prin aceasta intelegandu-se ca o conectare corecta, adica atunci cand ne lasam ghidati de energia Reiki, energia Universului (noi fiind doar canale, fara a interveni cu propriile noastre intentii) suntem sustinuti si ghidati de energie. Putem avea preluari doar in cazul in care nu reusim sa ne pastram canale curate si intervenim cu propria noastra intentie. Atunci nu mai suntem ghidati doar de energia Universului ci si de propria noastra vointa. In astfel de momente propria noastra energie (bioenergie) este transferata asupra persoanei careia ii oferim Reiki.

I am at an age where I just want to be fit and healthy. Our bodies are our responsibility! So start caring for your body and it will care for you.